ΕΣΠΑ banner

Ποιοί είμαστε

Καλώς ήρθατε στο κέντρο μαιευτικής συμβουλευτικής Selenia, σε μια σύγχρονη κοινότητα που προσφέρει υποστήριξη και ενημέρωση σε κάθε γυναίκα στο ταξίδι της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Το κέντρο μας πήρε το όνομά του από το “Selini”, που σημαίνει φεγγάρι, επειδή η μητρότητα μοιράζεται μια αξιοσημείωτη ομοιότητα με τις φάσεις του φεγγαριού, με κάθε στάδιο να αντιπροσωπεύει μια αναγέννηση της ζωής και της μεταμόρφωσης.

Στο Selenia, καταλαβαίνουμε ότι το ταξίδι κάθε γυναίκας μέσα στη μητρότητα είναι μοναδικό και αξίζει να το γιορτάζουμε με αντίστοιχο τρόπο. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε ένα περιβάλλον φροντίδας και υποστήριξης, όπου οι γυναίκες μπορούν να βρουν καθοδήγηση, κατανόηση και ενδυνάμωση, καθώς λαμβάνουν τολμηρές αποφάσεις για τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους.

Ακριβώς όπως το φεγγάρι περνάει από τις φάσεις του, πιστεύουμε ότι η εγκυμοσύνη και η μητρότητα περιλαμβάνουν μια σειρά από συναισθήματα, εμπειρίες και προκλήσεις. Η ομάδα μας από έμπειρους και ενημερωμένους επαγγελματίες είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε σας βήμα, βοηθώντας να περιηγηθείτε σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Μέσω του ολοκληρωμένου φάσματος υπηρεσιών μας, των εκπαιδευτικών πόρων και μιας ζωντανής κοινότητας, η Selenia έχει ως στόχο να δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι σύγχρονες μητέρες μπορούν να αγκαλιάσουν τη δύναμή τους, να συνδεθούν με άλλες γυναίκες με παρόμοιες ιδέες και να βρουν παρηγοριά στις κοινές εμπειρίες της μητρότητας. Γιορτάζουμε την έμφυτη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ομορφιά που διαθέτει κάθε γυναίκα, αναγνωρίζοντας ότι η μητρότητα είναι ένας συνεχής κύκλος ανάπτυξης, ανανέωσης και απεριόριστης αγάπης.

Ανακαλύψτε τη λάμψη που κρύβετε μέσα σας στο Selenia, όπου τιμούμε τη σύνδεση μεταξύ των κύκλων της σελήνης και του αξιοσημείωτου ταξιδιού της μητρότητας. Μαζί, ας περιηγηθούμε στις φάσεις της μητρότητας, υποστηρίζοντας και ενδυναμώνοντας η μία την άλλη, καθώς αγκαλιάζουμε τη μεταμορφωτική δύναμη της νέας ζωής.

Start Typing