ΕΣΠΑ banner

Υπηρεσίες

Προγεννητική προετοιμασία για τον τοκετό και τη λοχεία

Ψυχοσωματική προετοιμασία για τον τοκετό και την περίοδο της λοχείας σου. Συνοδοιπόρος η μαία στο ταξίδι της εγκυμοσύνης είναι δίπλα σου για να σε ενημερώσει, να σε συμβουλεύσει, να απομακρύνει τον φόβο, ώστε να αισθανθείς δυνατή και να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις. Στόχος να βιώσεις τον τοκετό σου ως την θαυμαστή εμπειρία που είναι και την περίοδο της λοχείας σου με ηρεμία και σταθερά βήματα.

Φροντίδα νεογέννητου

Το μωρό σου ήρθε και η καθημερινή του φροντίδα είναι απαιτητική. Η μαία θα σε εκπαιδεύσει στο πως να περιποιείσαι τον ομφαλό του, να αλλάζεις την πάνα του και να το κάνεις μπάνιο. Χρήσιμες συμβουλές για το πως να αναγνωρίζεις τις διαφορετικές ανάγκες του μωρού σου και πως να ανταποκρίνεσαι σε αυτές με αυτοπεποίθηση και τρυφερότητα.

Προετοιμασία συντρόφων για τον τοκετό, τη λοχεία και το νεογέννητο

Η σύντροφος σου είναι έγκυος και σε λίγο καιρό το μωρό σου έρχεται στον κόσμο. Η μαία είναι αυτή που θα σε προετοιμάσει για τον τοκετό, ώστε να σταθείς αρωγός και να βιώσεις στο έπακρο την εμπειρία. Θα σε ενημερώσει και θα σε συμβουλεύσει για την αξία του μητρικού θηλασμού, βοηθώντας σε να γίνεις ο πολυτιμότερος βοηθός της συντρόφου σου. Θα είναι εκείνη που θα σε εκπαιδεύσει, ώστε να περιποιείσαι το νεογέννητο σου. Κυρίως θα σε ενημερώσει για την περίοδο της λοχείας και θα ακούει τις ανησυχίες σου, δείχνοντας σου τον δρόμο, ώστε να βιώσετε σαν οικογένεια με ασφάλεια και ενσυναίσθηση τον ερχομό του παιδιού σας.

Υποστήριξη θηλασμού μετά τον τοκετό

Ήρθε το μωρό σου και είσαι αυτή που μπορείς να του προσφέρεις το πολυτιμότερο αγαθό, το γάλα σου. Η μαία παρούσα στέκεται δίπλα σου, δίνοντας σου δύναμη και καθοδήγηση, αντιμετωπίζοντας μαζί σου όποιες δυσκολίες μπορεί να συναντήσεις. Να θυμάσαι πως ο θηλασμός είναι πολλά περισσότερα από τροφή… είναι αγάπη, φροντίδα, παιχνίδι, φάρμακο, δικαίωμα!

Υποστήριξη και φροντίδα λεχωΐδας

Είσαι μαμά και φροντίζεις το νεογέννητο μωρό σου. Το ίδιο σημαντικό είναι να φροντίσουμε εσένα. Η μαία με κατ’ οίκον επισκέψεις, αλλά και εξ αποστάσεως είναι μαζί σου στην σωματική αποκατάσταση μετά τον τοκετό, αλλά και στην ψυχική και συναισθηματική υποστήριξη. Ακούει τις ανησυχίες σου και αφουγκράζεται τις ανάγκες σου, προσφέροντας την βοήθεια και την φροντίδα της.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται κατόπιν ραντεβού στον χώρο του Selenia καθώς και μέσω διαδικτύου. Απευθύνονται σε μέλλουσες μητέρες, ζευγάρια, υποψήφιους θετούς γονείς, φροντιστές.

Τα σεμινάρια μπορεί να είναι ατομικά ή σε μικρές ομάδες.

Υπάρχει η δυνατότητα κατ’ οίκον επίσκεψης για την λεχωΐδα και το νεογέννητο, ώστε να μην υποχρεωθούν σε μετακίνηση.

Start Typing